• GRATIS VERZENDING!
  • SNELLE LEVERING 1-2 WERKDAGEN!

Retourneren


Voor het retourneren van je bestelling vragen wij je om onderstaand formulier in te vullen. In de bevestigingsmail van je bestelling kun je het ordernummer van je bestelling vinden.

Wil je het product retour sturen? Lees dan eerst onderstaande punten goed door.

  1. Producten zijn ongebruikt, zitten in de originele verpakking, bevatten géén gebruikerssporen en zijn als nieuw te verkopen. Er vindt géén acceptatie plaats als het product niet aan deze voorwaarden voldoen.
  2. Het product moet in de onbeschadigde originele verpakking en de geleverde omdoos waar het bestelde in werd geleverd aan CoolGizmo.nl worden geretourneerd. De verpakking a.u.b. met zorg verzenden.
  3. De kosten voor het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening.
  4. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending aan CoolGizmo.nl, bewaar de bon van de bezorgdienst goed en stuur deze altijd op met een Track&Trace code.
  5. Geef duidelijk je naam, adres of ordernummer bij de retourzending aan (zonder gegevens kunnen wij je retourzending niet koppelen en je aankoopbedrag niet terugstorten).
  6. Vul onderstaand formulier in, het invullen van het retourformulier kan binnen 14 dagen na ontvangst, na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om te retourneren. Hierna vervalt je herroepingsrecht.
  7. Voor de uitgebreide algemene voorwaarden kun je hier terecht.

Let op:

Voldoet je retour niet aan deze voorwaarden dan kan er niet geretourneerd worden en zal je retour geweigerd worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

 

Retouradres (Let op dit is géén bezoekadres).

CoolGizmo.nl
Afdeling: retourafhandeling
Pieter de Molijnlaan 35
3764SB Soest 

 

Retourformulier